GÜNDEM

Bartın’da korkunç kadın cinayeti! Ayrı yaşadığı eşini çocuğunun gözleri önünden katletti

Bartın’da bir adam, bir süredir ayrı olduğu eşini henüz 5 yaşında olan çocuğunun gözleri önünde defalarca bıçakladı. Hayatını kaybeden bir kadının komşularına “Hayatım tehlikede” diye dert yandığı öğrenildi.

Korkunç cinayet Bartın merkeze bağlı Hendekyanı Caddesi’nde meydana geldi. Dün gece yarısı meydana gelen olayda 30 yaşındaki Aslan Çelikok 28 yaşındaki eşi Vasfiye Çelikok’un evine gitti. Bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen çiftten Aslan Çelikok, eşinin kendisini eve almamasına öfkelendi ve kapı ve pencerelerin camlarını kırdı.

Bartın'da korkunç kadın cinayet

Aslan Çelikok, zorla eve girdikten sonra eşiyle henüz 5 yaşında olan çocuklarının yanında kavga etmeye başladı. Kavganın giderek büyümesi üzerine Aslan Çelikok, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla karısı Vasfiye Çelikok’a saldırmaya başladı. Talihsiz kadın aldığı bıçak darbeleri sonrası kanlar içinde yere yığıldı.

KÜÇÜK ÇOCUĞUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ANNESİNİ KATLETTİ

Sesi duyan çevredeki vatandaşlara haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralandığı anlaşılan Vasfiye Çelikol, ambulansa alınarak Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere cevap vermeyen talihsiz kadın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bartın'da korkunç kadın cinayet

Olaydan sonra kaçan cani koca Aslan Çelikok ise polis tarafından kardeşine ait bir evde yakalandı. Gözaltına alınan Çelikol, ekipler tarafından emniyete götürüldü.

Başa dön tuşu