GÜNDEM

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden acı haber! Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı bir son dakika açıklamasında Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmadan yaralı olarak kurtulan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde görevli olan ve teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehit düştüğü bilgisi paylaşıldı. Açıklamada; 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen çatışmadan yarala alarak kurtulan Topçu. Uzm. Çvş. Nedim KORKMAZ’ın hastaneye kaldırıldığı fakat doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu bildirildi. Açıklamada ayrıca çatışmada bölücü terör örgütünün 3 üyesinin de etkisiz hale getirildiği bilgisi verildi.

Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz şehit düştü

BAKAN HULUSİ AKAR’DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit asker Topçu. Uzm. Çvş. Nedim KORKMAZ için bir taziye mesajı yayınladı.

Bekar ve dört erkek kardeşten ikincisi olan şehidin acı haberi askeri ve mülki makamlardan Hakkari’nin Gazi ilçesinde oturan babası Ramazan ve annesi Hamide Korkmaz’a geldi. Şehit Korkmaz, yarın sabah Hakkari Dağı’nda ve Komando Tugay Karargahında düzenlenecek törenlerin ardından Yeni Mahale mezarlığında toprağa verilecek.

Başa dön tuşu