Rashford Ronaldo’nun ardından suskunluğunu bozdu!

Man United’in yıldız atak oyuncusu Marcus Rashford, hafta başında kulüpten hüzünlü bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo’nun ardından suskunluğunu bozdu.

Man United’in yıldız atak oyuncusu Marcus Rashford, hafta başında kulüpten hüzünlü bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo’nun ardından suskunluğunu bozdu.

Marcus Rashford idolu olarak gördüğü Cristiano Ronaldo’ya saygılarını sundu ve ona Manchester United’da yaptığı herşey için müteşekkür olduğunu ifade etti.

37 yaşındaki süperstar Ronaldo, Piers Morgan’la yaptığı röportajın ardından büyük ses getirmiş, kulübüyle olan gerginliğini kopma noktasına getirmişti.  Ronaldo, bomba etkisi yaratan röportajında United ve menajer Erik ten Hag ile köprüleri atmış ve kulüp tarafından kendisine birçok kez saygısızlık yapıldığını iddia etmişti. Akabinde gelen karşılıklı fesih haberiyle Ronaldo’nun ikinci United macerası hayal kırıklığıyla sona ermiş olmuştu.


Rashford lider olacak

United şimdi Portekizli forvetin kaybını telafi etmek için Ocak transfer döneminde yeni bir transfer gerçekleştirecek ve Rashford da sezonun geri kalanında takımın liderliğini üstlenecek isimlerden biri olacak.

İngiltere’nin Katar’daki kampında gazetecilere konuşan Rashford, “Onunla oynamak inanılmaz bir deneyimdi,” dedi ve ekledi O benim idollerimden biri ve her zaman örnek aldığım biri. Bu sonsuza kadar yanımda taşıyabileceğim bir onur. Ona her şeyin en iyisini diliyorum ve Manchester United için yaptıkları için ona teşekkür etmek istiyorum.”

Exit mobile version