Liverpool için kumar gibi takas iddiası

Declan Rice’ı önümüzdeki yaz kadrosuna katmak isteyen Liverpool’un bu konuda takasa orta sahasının bel kemiği olarak görülen oyunculardan Fabinho’yu teklif edeceği iddia edildi.

Liverpool için yapılan takas iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Liverpool yılın en büyük takasına hazırlanıyor.

Pek çok kulübün transfer listesinde bulunan bir oyuncu olan West Ham’ın orta saha oyuncusu Declan Rice’ı önümüzdeki yaz kadrosuna katmak isteyen Liverpool’un bu konuda takasa orta sahasının bel kemiği olarak görülen oyunculardan Fabinho’yu teklif edeceği iddia edildi.

Rice ile aynı zamanda Chelsea’nın yakından ilgilendiği bilinmekte. İki kulubünde gençleşme ve orta sahalarını güçlendirme politikaları karşı karşıya gelme riskleri olduğu anlamını da taşıyor. İkili rekabeti kimin kazanacağı merak konusu.


Taraftar ikiye bölünmüş durumda

İddia İngiltere basınına bomba gibi düşerken Liverpool taraftarlarını da ikiye bölmüş durumda. Bir kısım Rice’ın kulübün geleceği açısından çok önemli bir yetenek olduğunu ve bazı fedakarlıkların yapılması gerektiğini düşünürken, bir kısım ise Fabinho’nun hiçbir koşulda kaybedilmemesi gerektiğini savunuyor.

Söylentilere göre West Ham’ın Rice için belirlediği bonservis tutarı tam 70 milyon sterlin.

Exit mobile version