SPOR

Acun Ilıcalı’dan Hull City’lilere büyük jest! 320 taraftara Türkiye’de bedava tatil

Championship’te katılan Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, 320 taraftarını Türkiye’de ücretsiz tatile çıkardı.

İngiliz ikinci lig takımı Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, rastgele seçilmiş 320 kulüp taraftarını Türkiye’ye tatile götürdü. BBC Turkish News’in haberine göre Ilıcalı, beş yıldızlı bir otelde bir haftalık tam pansiyon konaklama ücretini karşılayacak. Şanslı kazananlar, binlerce bilet sahibi arasından rastgele seçildi.

TALİHLİLER ÖZEL UÇAKLA GETİRİLİYOR!

Acun Ilıcalı'dan Hull City'lilere büyük jest

Şanslı olanlar, Hull City’nin renklerine boyanmış iki özel uçakla uçacak. Hull City oyuncuları da antrenman kampına katılmak üzere Türkiye’ye giden uçaktaydı. Uçağa binmeyi bekleyen 61 yaşındaki mutlu Sandra Rodmel, çocukluğundan beri Hull City Oyunlarına gittiğini ve kazandığını öğrendiğinde buna inanamadığını söyledi. Rodmell: “Kulüp sahiplerinin herkes için yaptıkları harika. Aslında kulüp eskisinden çok daha iyi hissediyor. Şimdi sabırsızlıkla bekleyecek bir şeyimiz var.” diye konuştu.

6 yaşındaki Michael Howley, eşinin kendisinden habersiz çekilişe katılması nedeniyle tatili kazanmasına şaşırdığını söyledi. Howley “Hayatımda hiç bir şey kazanmadım” diye konuşurken bir kulüp sahibinin taraftarları için böyle bir imkan sunabilmesinin harika bir şey olduüunu ifade etti.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz Ocak ayında Hull City kulübünüsatın almış ve kulübün tekrar Premier Lig’de oynamasını istediğini anlatmıştı. Kulüp şu anda 24 takımdan oluşan Championship’te 20. sırada..

Başa dön tuşu