SPOR

Eski öğrencisinden duygulandıran hareket! Yıldız futbolcu Fatih Terim’i acı gününde yalnız bırakmadı

Fatih Terim’in 91 yaşındaki annesi Nuriye Terim hayatını kaybetti. Terim’in Adana’da düzenlenen cenaze törenine birçok ünlü isim katılırken, deneyimli hocanın eski öğrencisi Younes Belhanda’nın vefalı hareketi dikkat çekti.

Uzun zamandır hasta olan ve evde bakım altında olan Nuriye Terim dün hayata gözlerini yumdu. Terim’in cenazesi, Adana’daki Asri Mezarlığına defnedildi.

CENAZEYE BİRÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Fatih Terim’in annesinin cenazesine aile üyelerinin yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demir spor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gibi birçok isim geldi.

 fatih terim annesinin cenazesi

ESKİ HOCASINI YALNIZ BIRAKMADI!

Adana Demirspor’da oynayan Younes Belhanda da hocasını acı gününde yalnız bırakmak istemedi. Terim’in Galatasaray’dan eski öğrencisi olan Belhanda, hocasına sıkı sıkı sarılarak teselli etti. İkilinin o görüntüleri görenleri duygulandırdı.

Başa dön tuşu