DÜNYA

İnternetten tanıştığı adam organ mafyası çıktı! 51 yaşındaki kadının iç organları çalındı..

İnternette tanışarak aşık olduğu 31 yaşındaki tıp öğrencisini bulmak için Peru’ya giden 51 yaşındaki kadın, organ mafyasının eline geçti. Talihsiz kadının cesedi parçalanmış olarak bulunurken, sevgilisinin organ kaçakçılığından tutuklandığı bildirildi.

Meksikalı bir kadın internet üzerinden tanıştığı ve aşık olduğu bir tıp öğrencisiyle birlikte yaşamak için Peru’ya gider. Ancak kadının hayalindeki romantik ilişki büyük bir trajediye dönüşür.

MEKSİKA’DAN PERU’YA GİTTİ

Adının Blanca Arellano olduğu ortaya çıkan 51 yaşındaki kadın, Temmuz ayıın sonlarına doğru ailesine internette tanıştığı biriyle uzun süreli bir ilişki içinde olduğunu ve onunla tanışmak için Peru’ya gitmek istediğini söyledi.

Blanca, Peru’ya gittikten sonra ailesine ve arkadaşlarına her şeyin yolunda olduğunu ve mutlu olduğunu söyledi. Yeğeni Karla’ya 7 Kasım’da yaptığı son görüşmede internette büyüyen aşkın yüz yüze devam ettiğini anlattı. Herkes kadının mutlu bir hayat yaşadığını sanarken Blanca bir anda ailesiyle bağını kesti.

SEVGİLİSİNİN SÖYLEDİKLERİ AİLEYİ ÇOK KORKUTTU

İnternetten tanıştığı adam organ mafyası çıktı

Aile tüm çabalarına rağmen kadınla iletişime geçemeyince yeğeni Carla, teyzesinin erkek arkadaşı Juan Pablo Jesús Villafuerte ile iletişime geçmeye karar verdi. Ancak 31 yaşındaki tıp öğrencisinin söylediği şey, ailenin endişelerini artırdı.

Juan’ın, Blanca’ya onun istediği gibi bir hayat veremeyeceğini söyledikten sonra 51 yaşındaki kadının uçak bileti alarak ülkesine dönme kararı verdiği öğrenildi. Henüz beş gün önce teyzesiyle konuşurken adamın sözlerinin tutarsız olduğunu fark eden Karla, 12 Kasım’da attığı bir tweetle sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

VÜCUDUNUN PARÇALARI KARAYA VURDU

Blanca’nın ailesi her yerde onu ararken talihsiz kadının cesedi 10 Kasım’da karaya vurmuş olarak bulundu. Parmağında gümüş yüzük olan kol karaya vurduktan sonra vücudun diğer parçaları da sonraki günlerde bulundu. Kadının tüm iç organlarının çalındığı anlaşıldı.

The Independent’ın haberine göre yetkililer, kayıp şahsı ihbar eden aileyle temasa geçti ve parçalanan cesedin Blanca’ya ait olduğu belirlendi. Tıp öğrencisi için arama emri çıkarılırken 17 Kasım’da organ kaçakçılığından tutuklanan Villafuerte’nin evinde yapılan aramada banyo ve çamaşırhanede kan izlerine rastlandı. Adamın ülkede organ mafyasının bir üyesi olduğu söylendi. Blanca’nın ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra şüpheli, TikTok’ta vücudunun bazı kısımlarını kesen bir video yayınladığı görüldü.

Başa dön tuşu