SPOR

Teklifi red eden yıldız için Liverpool devrede

Mason Mount Chelsea’nin son sözleşme teklifine olumsuz yanıt verirken, transferi için Liverpool’un harekete geçtiği öğrenildi.

Mason Mount Chelsea’nin son sözleşme teklifine olumsuz yanıt verirken, transferi için Liverpool’un harekete geçtiği öğrenildi.

İngiltere ile Dünya Kupası’na gitmeden önce mevcut sözleşmesini uzatmak için yapılan haftalık 200.000 Sterlinlik teklifi reddettiği öğrenilen Mason Mount’un önceliğinin kulübünde kalmak olduğunu dile getirdiği ancak beklentisinin yazın başında Manchester City’den transfer edilen Raheem Sterling kadar kazanmak olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

Raheem Sterling Chelsea’den haftalık 300.000 sterlin kazanan bir sözleşmeye sahip ve şu anda kulübün en çok kazanan oyuncusu konumunda.

mount için teklif

Liverpool ve Juventus takipte

Kulübün sahibi Todd Boehly’nin , bu yılın başlarında kulübün kontrolünü ele geçirdikten sonra Chelsea’nin alt yapısından gelen yıldızları kulüpte tutmayı hedef olarak aldığı bu sebeple Mount’u mutlaka kadroda tutmaya çalışacağı öğrenilse de durumu bir fırsat olarak değerlendiren Klopp ve ekibinin Mount’un aklını çelmek adına çaba gösterdiği de sızan bilgiler arasında.

Daily Mail’e göre, yaz aylarında yaşlanan orta sahasını elden geçirmek isteyen Liverpool, yüksek profilli serbest oyuncularla sözleşme imzalama geçmişi olan İtalyan devi Juventus ile birlikte durumu dikkatle izliyor.

Başa dön tuşu