MEDYA

Kuş Uçuşu dizisine bomba transfer asistan Nazlı belli oldu

İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen sıra dışı öyküsü, akıcı senaryosu ile herkesten tam not alan Ay Yapım imzalı Netflix’in büyük ses getiren dizisi Kuş Uçuşu için 2. ve 3. sezon onaylanmıştı. İnce elenip sık dokunan süreç sonrası sonunda Aslı’nın asistanı oynayacak isim belli oldu.

İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen sıra dışı öyküsü, akıcı senaryosu ile herkesten tam not alan Ay Yapım imzalı Netflix’in büyük ses getiren dizisi Kuş Uçuşu için 2. ve 3. sezon onaylanmıştı. Geçtiğimiz günlerde okuma provasına giden oyuncular için Aslı’nın (Miray Daner) asistanı henüz belli değildi. İnce elenip sık dokunan süreç sonrası sonunda Aslı’nın asistanı oynayacak isim belli oldu. 22 Kasımda sete çıkan oyuncular tüm hızıyla yeni sezon çekimlerini yetiştirmeye çalışıyor.

Kuş uçuşu dizisinin asistanı belli olduAslı’nın Asistanını kimin oynayacağı belli oldu

Tüm titiz çalışmalar sonucu karakter için isim bulundu. Nazlı’yı oynayacak isim, genç yetenek Rüya Andaç oldu. Bu sezon Aslı’yı çok zorluklar bekliyor olacak. Adeta bir kabus gibi geçecek. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Miray Daner, İrem Sak gibi isimlerin paylaştığı diziye ayrıca 2. sezonu için, Tilbe Saran, Arif Pişkin ve Burak Sergen gibi isimler konuk oyuncu olarak katılacak.

Başa dön tuşu