Ankara İstanbul İzmir dikkat! Bu sabah resmen açıklandı: O illerde felaket olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, (Sivas hariç) İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun g

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama geldi. Ülke genelinde parçalı bulutlu yağışlı hava hakim olacak. Ülkede 7 bölgede de etkili olacak yağışlar için vatandaşların önlem alması istenildi. Yağışların oldukça kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarlı, yağışlı olacak. Hava mevsim normallerinde devam edecek hatta doğu ve kuzeydoğu kesimlerinde normallerin 3-5 derece üzerinde seyredeceği düşünüyor.

Oldukça kuvvetli rüzgar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada çok kuvvetli rüzgarların olacağı bu yüzden yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Yağışların 1 haftaya yakın sürmesi bekleniyor.

Ülke genelinde yaşanacak olan olumsuz hava koşulları hortum, sel baskınları, çatı uçması gibi felaketlere kapı açıyor. Vatandaşların tedbirli olması ve önlem alması isteniyor.

Exit mobile version