MAGAZİN

Müge Anlı’nın dudağındaki dikişler herkesi şaşırttı! Lokum Anlı’nın başına dert açtı! Ünlü sunucu yayına geç kaldı

ATV ekranlarında her hafta yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı konuşulmaya devam ediyor. Programın sunucusu Müge Anlı’nın yayına geç çıkmasının nedeni merak ediliyor. Müge Anlı’nın dudağındaki dikişleri gören izleyiciler oldukça şaşırdı. İşte Müge Anlı’nın programa geç çıkma nedeni…

Ekranların en sevilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar dikkatlerden kaçmıyor. Programın sunucusu Müge Anlı’nın yayına geç çıkması izleyenleri meraklandırdı. Programa dönen sunucunun dudağındaki dikişler ise merak konusu oldu. İşte Müge Anlı’nın programa geç çıkma nedeni…

MÜGE ANLI HERKESİ KORKUTTU

Hafta içi her gün ATV kanalında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ilginç olayları şahit oluyor. Ünlü sunucunun programa geç çıkması izleyicileri meraklandırdı. Beklenmedik bir kaza geçiren Müge Anlı yaşadıklarını izleyicileriyle paylaştı. Canlı yayına beklenmedik küçük bir kaza nedeniyle geç kaldığını dile getiren Müge Anlı, bir sel olduğunda geç kaldığını bir de şimdi geç kaldığını aktardı. Beklenmedik kaza nedeniyle yayına geç çıkmak zorunda kalan Müge Anlı başından geçen talihsiz olay hakkındaki detayları paylaştı.

Müge Anlı dudağına dikiş attırdı

DUDAĞINDAKİ DİKİŞ DİKKAT ÇEKTİ

Herkesin görmeye alışık olduğu yüzler arasında yer alan Müge Anlı, sabah saatlerinde başına gelen talihsiz olayı izleyicileriyle paylaştı. Köpeği Lokum ile oynarken dişinin dudağına geldiğini aktaran ünlü sunucu olay hakkındaki detayları da anlattı. Tüm bunlara rağmen yine de yayına geldiğini belirten Müge Anlı, bir şey olmaz diyerek saç ve makyaj yaptırdığını söyledi. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra dudağındaki kanamanın durmadığını dile getiren Anlı, hemen arkadaşına aradığını söyledi. Arkadaşım Mine’ye dudağındaki kanamanın durmadığını söyleyen Müge Anlı, dudağının fotoğrafını bir doktora attığını aktardı. Doktor dikiş atılması gerektiğini söyleyince Müge Anlı apar topar doktora gittiğini belirtti. Dikiş atıldıktan sonra yayına gelen Müge Anlı, “Dikiş attırdım geldim. Kusura bakmayın” ifadeleriyle izleyicilerinden özür diledi.

Ünlü sunucunun başına gelenler sosyal medya gündeminde de yer aldı. Olayı duyan pek çok kişi Müge Anlı’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başa dön tuşu