MAGAZİN

Aşk-ı Memnu’dan sonra ilk defa konuştu! Yıllar sonra Beren Saat’le bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ o açıklamasıyla şaşırttı:

Kıvanç Tatlıtuğ ile Eşi Başak Dizer, geçtiğimiz akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Eski rol arkadaşı Beren Saat’le seneler sonra tekrar aynı projede yer alan yakışıklı oyuncu, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Eşi ile akşam yemeği yedikten sonra basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Kıvanç Tatlıtuğ, sorulan sorulara içtenlikle yanıt verdi. Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşı Beren Saat’le ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan yakışıklı oyuncu açıklamalarıyla dikkat çekti.

“ZAMAN SU GİBİ AKIP GEÇTİ”

Beren Saat’le Amerika’da çektikleri film hakkında gelen soruyu yanıtlayan Tatlıtuğ, “Çok güzel geçti. Harika bir iş ortaya çıktı. Beren’le çalışmak çok konforlu oldu. Zaman su gibi aktı geçti. Yurtdışında çalışmak kimi zaman dezavantajlara neden olsa bile genellikle çok güzeldi” sözlerini kullandı.

 kıvanç tatlıtuğ

“BU KONULAR BENİ AŞAR”

Yeni projesinde Özge Özpirinçci ile rol alacağı iddiaları sorulan oyuncu, ”O işlere ben hiç karışmıyorum. Şu anda bir dizi projesi var, onunla ilgileniyoruz. Beni aşan konular olduğu için yorum yapmak istemem” cevabını verdi.

BABASININ KOPYASI

Kurt Efe isminde bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun kendisine benzediği iddialarına da, Evet benziyor. Sarışın ve renkli gözlü. Allah İsteyen herkese nasip etsin” yanıtını verdi.

Başa dön tuşu