MAGAZİN

Masterchef’te kim elendi? 6 Kasım Sezona veda eden isim belli oldu

Masterchef’te bu haftanın elenen ismi belli oldu. Son üçe kalan favori isimlerden biri yarışmaya veda etti.

Masterchef 2022 yarışmasının son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları hafta boyunca dokunulmazlık alabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Takım oyunlarının sona ermesiyle mavi takım iki galibiyet alırken kırmızı takım ise tek galibiyet ile eleme potasına takım oyuncularını soktu.

Masterchef’te eleme heyecanı!

Masterchef’e bu hafta veda eden isim belli oldu. Hafta boyunca oynanan takım oyunlarında Görkem’in kaptanlığındaki mavi takım peş peşe iki oyun kazanırken Fatmanur’un kaptanlığındaki kırmızı takım ise sadece bir oyun kazanarak potaya dört oyuncusunu gönderdi. Kırmızı takımdan potaya giren isimlerden biri de kaptan Fatmanur oldu.

Eleme potasına bu hafta mavi takımdan Burak Kaya ve Büşra olurken kırmızı takımdan Yağız, Serpilay, Barış ve Fatmanur girdi.

Masterchef kim elendi

Masterchef kim elendi 6 kasım?

Masterchef 2022’nin Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bir isim yarışmaya veda etti. Altı eleme adayı yarışmaya devam edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yaratıcılık tabağında Büşra, Burak Kaya ve Fatmanur’un tabakları geçer not alarak eleme potasından çıktı. Ancak geriye kalan üç isim için ise stresli dakikalar başladı.

Oyunun son aşamasına kalan Serpilay, Yağız ve Barış Mehmet Şef’in tabağı Ellilik üzerinde çalıştı. Yorucu ve zor bir tabakla karşılaştıklarını söyleyen yarışmacılar, yarışmada kalabilmek için mücadelelerini sürdürdü. Hazırlan tabaklardan ilk geçer oyu Yağız’ın tabağı aldı.

Son ikiye kalan isim Barış ve Serpilay oldu. Heyecanın katlandığı anlarda şefler hangi yarışmacının elendiğini açıkladı. Masterchef’e bu hafta veda eden isim Serpilay oldu. Serpilay, ismini duyunca gözyaşlarına boğulurken şeflerden olumlu sözler aldı.

Mehmet Şef, Serpilay’ın yeteneksiz olmadığını ve burada hata yapanın elendiğinin altını çizerek pastacılık alanında çok ileriye gideceğini umduğunu söyledi. Somer Şef ise Serpilay’ın şimdiye kadar tam dört dokunulmazlık aldığını ve bu sayının Metin ile aynı olduğunu söyledi.

Bir hafta önce de Serpilay son ikiye kalırken elenen isim Tayfun olmuştu. Masterchef’in bu hafta elenen ismi Serpilay oldu. Serpilay, gözyaşları içerisinde önlüğünü tezgaha bırakarak stüdyodan ayrıldı.

Masterchef’te 7 Kasım Pazartesi günü yeni bir hafta başlayacak. Serpilay’ın elenmesi takım oyunlarına nasıl yansıyacak, bu haftanın kaptanları kim olacak şimdiden merak ediliyor.

Başa dön tuşu